King Design har omfattende erfaring med strategisk design, identitetsutvikling og visuell kommunikasjon for tone­angivende selskaper og organisasjoner.

King Design har omfattende erfaring med strategisk design, identitetsutvikling og visuell kommunikasjon for tone­angivende selskaper og organisasjoner.

«Med HABs nye visuelle identitet fra King Design, fremstår vi nå tydeligere og mer profesjonelle på alt fra anleggsplasser til web. Michael King hjalp oss med å avklare våre strategiske designbehov, og hans arbeidsmetode er basert på kunnskap, fleksibilitet og godt samarbeid – perfekt til våre behov.»
Henriette Hansen, Administrasjonskoordinator, HAB Construction AS
«Jeg vil takke for et strålende samarbeid og høy kvalitet på deres leveranser. King Design vil definitivt være prioritert leverandør ved behov av designtjenester og dere skal ikke se bort fra at våre veier krysses igjen!»
Anelia Buitelaar, Group Finance Manager, Fibo Group AS
«5 stjerner til Audi Magasinet: Den nyeste utgaven har nettopp kommet, og vi har allerede fått ros av kollegaer. Jeg gleder meg til våre kunder får magasinet. Godt utført jobb!»
Marius Tegneby, Audi PR-sjef
«AF Gruppen har benyttet King Design til fornying og videreutvikling av vår visuelle identitet siden 2006. Jeg vil spesielt fremheve faglig kompetanse, struktur og forståelse for våre behov. De er nyttige sparringspartnere, har gjennomføringskraft og er fleksible.»
Wibecke Brusdal, Kommunikasjonsdirektør AF Gruppen
«King Design har gitt oss en visuell identitet, strategisk forankret i hvem vi er, hva vi gjør og hvor vi vil. De er behagelige å samarbeide med; lydhøre, kreative, flinke og leveransedyktige. Anbefales!»
Arnt R. Aasen, Kommunikasjonsdirektør, Webstep AS
«Gjennom utarbeidelsen av vår logo og visuelle identitet har King Design vært en viktig bidragsyter til både å modernisere og å profesjonalisere Maestro som selskap og vårt omdømme hos kunder og leverandører.»
Øyvind Fonnes, daglig leder, Maestro Soft AS
«Vi har jobbet med King Design over mange år og de fremstår som profesjonelle, fleksible, oppdaterte og opptatt av det «lille ekstra» som gjør det morsomt for oss å jobbe med dem.»
Lars-Roar Masdal. Daglig leder, Rav Norge AS
«Forskerforbundet har brukt King Design som samarbeidspartner innen grafisk design siden 2004. Vi er meget fornøyd med arbeidet som utføres og gir King Design vår varmeste anbefaling.»
Unn Rognmo, Informasjonsleder Forskerforbundet