Fortell oss om ditt prosjekt! Vi garanterer kreativt engasjement, personlig oppfølging og god kaffe :-)

Fortell oss om ditt prosjekt! Vi garanterer kreativt engasjement, personlig oppfølging og god kaffe :-)

Morten Budeng
morten@kingdesign.no

+47  930 81 383

Morten kommer fra Elverum og flyttet til Oslo i 1999 for å utdanne seg til designer ved Skolen for Grafisk Design (nå Westerdals). 
Han er en kreativ sjel som elsker å jobbe med nye konsepter og problemstillinger. Han har et strategisk blikk for design og er like opptatt av helheheten som av piksler og punkter. Morten har bred designkompetanse, men er spesielt glad i identitetsutvikling og digitale løsninger.
Morten har jobbet i King Design siden 2001 og har hatt flere styreverv i Grafill. Han er sensor innen visuell kommunikasjon ved flere høyskoler og var med på å starte Volumfestivalen i 2003.
Følg på: Twitter / LinkedIn / Instagram
Michael King
michael@kingdesign.no

+47  928 31 337
 
Michael ble født i New York og vokste opp i England på fantastiske 70-tallet.
Etter «Art School» flyttet han til Norge i 1979. Før han startet King Design i 1991 jobbet han i Engen & Harlem og Allworthy Design med identitetsutvikling for noen av Norges fremste merkevarer. Blant disse var NSB, Hydro, Norske Skog, Elkem og Lillehammer-OL. 
I King Design fortsetter han sin livslange søken etter perfeksjon i visuell kommunikasjon. Gjennom årene har Michael studert markedsføring, bedriftsøkonomi, norsk, spansk og ulike populære danseformer. For tiden er han styremedlem i danseklubben Salsakompaniet og daglig leder i King Design.
Michael har holdt flere foredrag, bl.a. om «No-nonsense design» på TEDx og om Audimagasinet på IGMs «Magazine Design» konferanse 2016.
Følg på: LinkedIn / Instagram

Espen Grepperud (Rådgiver), Morten Budeng, Michael King og Stine Sandberg