RAV: Bindeleddet mellom brukerne og teknologien
Logoen uttrykker dynamikk og fleksibilitet og symboliserer nettopp dette bindeleddet. Typografien i logoen er spesialtegnet og fargene ble valgt for å skille seg ut i en bransje som hadde et relativt konservativt uttrykk på denne tiden (2006). Profilen ble implementert på alle relevante flater.
Branded omgivelser = lokaler med sjel
Vi har implementert RAVs visuelle identitet i deres kontorlokaler på Skøyen i Oslo. Medarbeidere og kunder omgis av designdetaljer som bidrar til å forsterke opplevelsen av en helhetlig og sterk merkevare.
Som en del av prosjektet utviklet vi et konsept for møteromsnavn som spiller både på humor og rommenes funksjon. Naturlig nok ble spiserommet døpt Konsensus, styrerommet Forum og innovasjonsrommet Eureka. Telefonrommet ble døpt Monolog og det minste møterommet dialog.
«Vi har jobbet med King Design over mange år og de fremstår som profesjonelle, fleksible, oppdaterte og opptatt av det «lille ekstra» som gjør det morsomt for oss å jobbe med dem.»
Lars-Roar Masdal. Daglig leder, Rav Norge AS
Trenger du en logo og visuell identitet?
King Design har levert logo, visuell identitet, grafisk design og kommunikasjonstjenester til blant annet Advokatforeningen, AF Gruppen, Maestro, Akademikerne, Webstep, Forskerforbundet og Kværner.
Kontakt oss så tar vi en prat.
Michael King
michael@kingdesign.no
+47 928 31 337