Distinkt form og tydelig kommunikasjon 
Maestro kom til King Design med et ønske om å få en tydeligere merkevare og styrke sin posisjon som utvikler av økonomisk programvare. Gjennom en grundig prosess i tett samarbeid med kunden utviklet vi en klar og tydelig visuell identitet som kommuniserer godt til en målgruppe som setter pris på to streker under svaret.
En del av løsningen var en forenkling av kommunikasjonsnavnet fra Maestro Soft til Maestro og etterhvert har Maestro blitt et begrep blant regnskapsførere og revisorer.
Spesialdesignet typografi
Logoen har en distinkt form med spesialdesignet typografi og et m-symbol som kan benyttes i ulike farger til profilering av produktene. Som et suplerende element har vi utviklet et mønster som bygger på logoformen og er med på gi identiteten et spennende uttrykk.
«Gjennom utarbeidelsen av vår logo og visuelle identitet har King Design vært en viktig bidragsyter til både å modernisere og å profesjonalisere Maestro som selskap og vårt omdømme hos kunder og leverandører.»
Øyvind Fonnes, daglig leder, Maestro Soft AS
Nettside
Den visuelle identiteten er implementert på nettsiden som er Maestros viktigste kommunikasjonskanal og har et sterk brukerfokus. Nettsiden består av flere verktøy som hjelper kundene å håndtere lisenser, oppdateringer, support og brukere gjennom en «mine sider» løsning. På nettsiden finner du også en produktveileder som hjelper deg å finne rett produkt basert på dine behov. Se nettsidene her
Styrket markedsposisjon
Siden vi startet arbeidet med Maestro i 2005 har Maestro styrket sin posisjon og blitt den ledende utfordrer til Visma. Den visuelle identiteten som er implementert på alle relevante touchpoints, har vært svært viktig et viktig verktøy for å nå dette målet og sikrer en helhetlig og tydelig kommunikasjon.
Foto
Foto har en sentral plass i Maestros visuelle identitet og bruk av egne medarbeidere og kunder er med på å gi den personlighet og relevans.
 
Trenger du en logo og visuell identitet til ditt selskap eller produkt?
Kontakt oss så tar vi en prat om hvordan vi kan hjelpe deg.

Michael King
michael@kingdesign.no
+47 928 31 337