En tydelig visuell identitet skaper stolthet internt og en tydelig merkevare når kundene kommer i møtet.

En tydelig visuell identitet skaper stolthet internt og en tydelig merkevare når kundene kommer i møtet.

Identitet  Websider  Print  Rapporter  Omgivelser
Opplevelsen av identiteten på kontoret
Vi har implementert RAVs visuelle identitet i deres kontorlokaler på Skøyen i Oslo. Medarbeidere og kunder omgis av designdetaljer som bidrar til å forsterke opplevelsen av en helhetlig og sterk merkevare.
Som en del av prosjektet utviklet vi et konsept for møteromsnavn som spiller både på humor og rommenes funksjon. Naturlig nok ble spiserommet døpt Konsensus, styrerommet Forum og innovasjonsrommet Eureka. Telefonrommet ble døpt Monolog og det minste møterommet dialog.
«Vi har jobbet med King Design over mange år og de fremstår som profesjonelle, fleksible, oppdaterte og opptatt av det «lille ekstra» som gjør det morsomt for oss å jobbe med dem.»
Lars-Roar Masdal, Daglig leder, Rav Norge AS
Messestand for Simtronics og Norge i Abu Dhabi
Vi hadde ansvar for design, prosjektledelse og bygging av en 270 m2 messestand over to etasjer på ADIPEC i Abu Dhabi.
Standen ble bygget med støtte fra Innovasjon Norge og fungerte som Norges paviljong. En av utfordringene var å lage et system som skulle profilere to store selskaper og mange små under samme tak. Løsningen ble en frittstående, todelt stand der de to største selskapene delte den ene siden. I annen etasje laget vi et lounge område der man kunne ta med kunder til uformelle møter. 
I tillegg til selve messestanden, designet vi logo, video- og informasjonsmateriell for bruk på standen.
The City University of New York
King Design har vært involvert i en rekke prosjekter for The City University of New York (CUNY) og blant annet utviklet identiteten og omgivelsesdesign for CUNY Graduate School of Journalism. 
Prosessen var i tett samarbeid med New York-baserte prosjektleder Arthur King og Thomson Architects.
AF Gruppen viser vei gjennom prestisjetunge prosjekter og godt HMS-arbeid
Gjennom en rekke prestisjetunge prosjekter som bl.a. Sørenga og Nasjonalmuseet i Oslo, har AF Gruppen blitt stadig mer kjent og ettertraktet både som entreprenør og kompetansemiljø. 
Store byggeprosjekter i tett befolkede områder åpner for en unik eksponeringsmulighet i kombinasjon med god publikumsinformasjon og vi har hjulpet AF Gruppen  med profesjonell og helhetlig kommunikasjon samtidig som kravene til sikkerhet og god informasjon ivaretas.
Vi har jobbet med kontorlokaler, skilting, messestands og bildekor for blant andre AF Gruppen, The City University of New York, Maestro, Simtronics, Rav Norge, Legeforeningen, Advokatforeningen, Webstep og Norcap.

Michael King
michael@kingdesign.no
+47 928 31 337