Brukerfokusert
For å utvikle en brukervennlig og fokusert nettside som skal hjelpe brukeren finne frem og løse de oppgavene de ønsker, er det viktig å kartlegge behov og tilrettelegge innhold og navigasjon på en logisk og intuitiv måte. Strategisk forankring er også essensielt for at løsningen skal oppfylle forretningsmålene. Se maestro.no her
Produkter og tjenester
Et av målene vi satte oss var å presentere produktene på en måte som gjør det enklere å finne og bestille rett produkt. Samtidig ble det viktig  å tilby tilleggstjenester i form av kurs og faste supportavtaler og synliggjøre Maestros kompetanse.
Gode landingsider for produktene sammen med en produktveileder gjør det enklere å finne riktig produkt for deg. Samtidig gir produktveilederen et godt utgangspunkt for videre diskusjon med Maestros selgere og du får mulighet til å bestille tilhørende tjenester som f.eks supportavtale. 
En kurskalender med enkel påmelding sortert under kurstype gjør det enkelt å finne akkurat det kurset du trenger for å komme i gang.
Mine sider
Gjennom prosessen fant vi at Maestros kunder ville være mer selvbetjent samtidig som Maestro ønsket å frigjøre ressurser på support. Derfor ble det viktig å gjøre det enkelt for brukerne selv håndtere lisenser, brukere, oppdateringer og support på «Mine sider», noe som har frigjort tid og effektivisert supportavdelingen. 
Responsive og universelt utformet
Nettsiden er utviklet i WordPress som er verdens mest brukte CMS-løsning. I WordPress får du rask, enkel og sikker innholdspublisering i et oversiktlig og fleksibelt grensesnitt. 
Nettsiden er selvsagt responsive og universelt utformet, og «Mine sider» er integrert med Maestro Klientadmin som sørger for enkel håndtering av kundedata.
En brukervennlig back-end basert på fleksible innholdselementer gjør det enkelt å publisere innhold og oppdatere nettsiden.
På dette prosjektet samarbeidet vi med Maksimer på programmering.
Vil du lykkes med dine nettsider? 
Kontakt oss så kan vi se hva vi kan hjelpe deg med. 

Michael King
michael@kingdesign.no
+47 928 31 337