Lokalt fokus og globalt ansvar
Fineswap er et sosialt, effektivt og morsomt byttemarked som skiller seg fra andre «kjøpe/selge» app’er gjennom å fokusere på bytting av varer. Fineswap er en app som oppfordrer til en miljøvennlig livsstil der forbruk reduseres til fordel for gjenbruk. 
Idé og konsept
Konseptet bak identiteten bygger på fellesskap, glede og nysgjerrighet, og logoen er basert på bokstaver som er bygget opp av elementer med ulike farger. Dette understreker at Fineswap utgjør er et fellesskap av unike brukere og en markedsplass med morsomme og spennende skatter. 
Sammen med mønster, bilder og ulike skrifttyper har vi skapt en levende og fargerik visuell identitet som er i kontinuerlig utvikling – akkurat som markedsplassen og brukerne.
Enkel og intuitiv app
Fineswap har et enkelt og intuitivt grensesnitt der du ved å swipe mot høyre («right way to swap») liker en annen gjenstand, og dermed får mulighet til å bytte den til deg. Du kan lage egne byttegrupper, scrolle gjennom markedsplassen og delta i konkurranser om å bli ukens beste «swapper».
App’en er lansert i Polen og Irland og kan lastes ned fra Google Play

Nettsiden
Nettsiden er utviklet for å markedsføre mobilappen og hovedfokuset er markedsplassen og nedlastningsknappene. Designet er intuitivt og gjør det enkelt å gjøre seg kjent med app’en og registrere seg slik at du kan motta nyheter fra Fineswap. 
Nettsiden er responsiv og universelt utformet og henter innhold fra markedsplassen i mobilapp’en. Sjekk ut fineswap.com

 
Trenger du en identitet til ditt selskap eller produkt?
Kontakt oss så tar vi en prat om hvordan vi kan hjelpe deg.

Michael King
michael@kingdesign.no
+47  928 31 337