Ikoner og fargepalett
Ikoner med klart visuelt slektsskap til logoen representerer Isonor i programvare, som favicon eller som profilbilde i sosiale medier.
Identitet for bransjeløsninger
Isonor har utviklet skreddersydde løsninger for byggebransjen og matvareindustrien og det var viktig å skape tydelig identiteter for disse. Produktlogoer brukes i kommunikasjon der produktet er i fokus og målgruppen er byggebransjen og matvareindustrien.
Messestand
Vi designet Isonors stand på Mat og Emballasje-messen på Norges Varemesse. Utformet for maksimal synlighet og for å være åpen og innbydende for besøkende. På messen hadde vi utviklet et konsept hvor besøkende kan veies inn å registreres i løsningen for å demonstrere fleksibiliteten i løsningen. 
Markedsmateriell
Identiteten er implementert på brosjyremaler og vi har levert både utforming av innhold og design av brosjyrer og annonser. Foto: Jo Michael
Trenger du en logo og visuell identitet?
King Design har levert logo, visuell identitet, grafisk design og kommunikasjonstjenester til blant annet Advokatforeningen, AF Gruppen, Maestro, Akademikerne, Webstep, Forskerforbundet og Kværner.
Kontakt oss så tar vi en prat.
Michael King
michael@kingdesign.no
+47 928 31 337