Graduate School of Journalism
En av de mer synlige jobbene King Design har gjort for universitetet er identiteten og omgivelsesdesign for CUNY Graduate School of Journalism. Prosessen var i tett samarbeide med New York-baserte prosjektleder Arthur King og Thomson Arkitekter. Skolen er passende nok etablert i de gamle lokalene til New York Herald Tribune som for anledningen har blitt fullstendig redesignet og ombygd.
Logoen er godt synlig i W 40th Street der den identifiserer universitetet på store bannere som er hengt på bygningens fasade. Skolens identitet er også åpenbar og bevisst brukt for å skape en brandet helhet i foajé og resepsjon, på trykksaker og nettsiden.
5000 år på 28 m2
King Designs 28 kvadratmeter illustrasjon formidler 5000 års kringkastingshistorie, som spenner fra egyptiske hieroglyfer til dagens digitale teknologi.
Korridoren knytter de utdanningsinstitusjoner med resepsjonsområdet er dekorert med kjente sitater består av 3D typografi, noe som gjør interessant lesning for besøkende og studenter.
Kringkastingens utrolige utvikling gjennom 5000 år har vi visualisert med en 8 x 3,5 meter veggrafikk i skolens foajé.
Skaper liv i korridoren
Sitater fra kjente journalister med 3D typografi rundt begrepet “Free speech” (ytringsfrihet) forvandler også gangene til en arena for kunnskap.
CUNY Welcome Center ønsker velkommen
King Designs bakbelyste fotokollasj er godt synlig på CUNYs senter for studieveiledning ved Bryant Park. Designen kombinerer bilder fra CUNYs mange campus i sammenheng med ikoniske motiver fra New York. Study with the best – at CUNY er det fristende budskapet til kunnskapssultne besøkende.
Stor suksess. Utvider til 13. etasje
CUNY Graduate School of Journalism har inntil nylig ligget i 3. og 4. etasje og operert på maksimal kapasitet for klasserom, kontorer og avlukker for lærere og ansatte.
Et av skolens mål er å bli byens storstue i det journalistiske samfunnet. For å nå dette målet, ønsker skolen å hoste større arrangementer, ofte med 150-200 mennesker. Og har dermed planer om å utvide til 13. etasje.
King Design har i samarbeid med Arthur King i New York, bistått skolen med kreative innspill i prosessen med å forvandle et besøk til en positiv opplevelse.
Identitet og omgivelsesdesign 
King Design har jobbet med branded omgivelser; kontorlokaler, skilting, messestands, bildekor m.m. for AF Gruppen, Maestro, Simtronics, Rav Norge, Legeforeningen, Advokatforeningen, Webstep og Norcap i tillegg til CUNY. Kontakt oss så kan vi se hva vi kan hjelpe deg med. 
Michael King
michael@kingdesign.no
+47 928 31 337