Identitet og design mobilapp

Fineswap er en mobilapp for miljøbevisste second-hand entusiaster. En morsom og anderledes markedsplass som kan lastes ned fra Google Play.

Vi leverte: Rådgivning, logo og visuell identitet, interaksjonsdesign og grafisk design.
Lokalt fokus og globalt ansvar
Fineswap et sosialt, effektivt og morsomt byttemarked som skiller seg fra andre kjøpe/selge app’er gjennom å fokusere på bytting av varer. Fineswap er en app som oppfordrer til en miljøvenlig livsstil der forbruk reduseres til fordel for gjennbruk. 
Idé og konsept
Konseptet bak identiteten bygger på fellesskap, glede og nysgjerrighet og logoen er basert på bokstaver som er bygget opp av elementer med ulike farger. Dette undertreker at Fineswap tilsammen er et felleskap av unike brukere og en markedsplass med morsomme og unike skatter. 
Sammen med mønster, bilder og ulike skrifttyper har vi skapt en levende og fargerik visuell identitet som er i kontinuerlig utvikling akkurat som markedsplassen og brukerne.
Nettsiden
Nettsiden er utviklet for å markedsføre mobilappen og hovedfokuset er markedsplassen og nedlastningsknappene. Designet er intuitivt og gjør det enkelt å gjøre seg kjent med app’en og registrere seg slik at du kan motta nyheter fra Fineswap. 
Nettsiden er responsiv og universelt utformet og henter innhold fra markedsplassen mobilapp'en. Sjekk ut fineswap.com

Enkel og intiuitiv app
Fineswap har et enkelt og intuitivt grensesnitt der du ved å swipe mot høyre (“the right way to swap”) liker en annen gjenstand og du kan få mulighet til å bytte til deg denne. Du kan lage egne byttegrupper, scrolle gjennom markedsplassen og delta i konkurranser om å bli ukens beste “swapper”.
App’en er lansert i Polen og Irland og kan lastes ned fra Google Play

 
Trenger du en identitet til ditt selskap eller produkt?
Kontakt oss så tar vi en prat om hvordan vi kan hjelpe deg.

Morten Budeng
morten@kingdesign.no
+47 93 08 13 83
Michael King
michael@kingdesign.no
+47  92 83 13 37